ANNA FIELD X ZALANDO

dsc_8886 dsc_8877Jag har varit på jakt efter ett par vanliga svarta pumps rätt så länge nu. Har haft det svårt att hitta ett par bra klackar då alla antingen haft alldeles för hög eller låg klack, och typ alla har suttit konstigt på min fötter. Jag har känt direkt att jag aldrig kommer orka en hel utekväll med dom. Så jag provade att klicka hem ett par mattsvarta och ett par i skinnimation från ett av mina favoritmärken Anna Field. Och jag älskar verkligen dom mattsvarta. Dock var dom en storlek för små för mig, så jag ska prova beställa hem dom i en storlek större och hoppas på att dom sitter bättre :) Behöver verkligen ett par pumps nu inför jul och nyår! Hur som, nog pratat om skor. Jag har precis varit iväg till affären och köpt massa gott inför kvällen. Jag ska inatt hämta Simon från hans julbord med jobbet, så jag ska lyxa till det med en riktig myskväll tills dess. Kram!

Pumps 1_HÄR_ // Pumps 2_HÄR

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *