DECEMBER

Inlägget är i samarbete med iSecrets.se.dsc_8818Godmorgon soliga december! Alltid lika skönt att vakna upp till en strålande sol. Dock har jag ingen julkänsla alls just nu.. Men den kanske kommer :) Idag ska jag jobba med skalen hela dagen (för er som missat så designar jag mina egna mobilskal just nu), och senare ikväll ska jag åka hem till Simon och kolla på Gåsmamman. Kollar ni på det? Vad tycker ni om den nya säsongen? Jag tycker att det är svin bra :) Förresten, hur snyggt är inte mitt nya skin till datorn (?) Jag tröttnar aldrig på marmor haha ;) (Slänger in en direktlänk till det här nedanför). Glöm inte att ni har får 20% rabatt på ert köp om ni använder koden: annis20 i kassan :) Kram! picmonkey-image-18// Skinet hittar ni _HÄR_ // 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *