FRISÖRBESÖK

balayge-jpgNi kanske inte vet att jag i flera månader har försökt att få till mitt hår så här ↑ Jag gick först till en välkänd frisör i stan, som hade ett bra rykte. Efter mitt första besöket så gick jag därifrån med mörkbrunt hår (?), och sa då att jag inte blev nöjd med det eftersom det inte alls var så jag ville ha det. Så jag fick komma tillbaka på ett återbesök, och den gången la frisören i några blonda slingor som knappt syntes. Så jag gav upp på den salongen.. Kostade skjortan och kändes jätte tråkigt att jag verkligen inte alls fick den hårfärgen jag ville ha. Tills igår då jag gick jag till en nyfunnen salongen som jag hittade via Facebook. Och alltså herregud vad nöjd jag är! Aldrig varit så här fin i mitt hår. Personalen var jätte trevlig, och dom tog verkligen hand om både mig och mitt hår ordentligt. Känns jätte skönt att jag äntligen hittat en så pass bra frisörsalong, som jag kommer gå tillbaka till hela tiden hädanefter  (för er som bor i Eskilstuna så heter salongen Abbasco). Rekommenderar verkligen den! :) Nu är jag redo för julen och nyår i mitt nya fina hår. ♥

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *