mall of scandinavia

f5e2a025-a5a6-48f6-b7c6-98130dff1d25-jpgHeeeeej! Igår körde vi Simons pappa till Arlanda, och passade då på och ta en tur till mall of Scandinavia. Det är så stort och har så många bra butiker, men ändå lyckas jag aldrig hitta något där. Jo, förutom två julklappar då :) Men vi gick runt ett tag, och åt sen för första gången på Vapiano. Jag har hört så himla mycket bra om den restaurangen så vi var tvungna att testa. Jag tog en enkel Margarita pizza, och den var helt okej. Inte så där w-o-w god som jag har hört att maten ska vara. Men det kanske är pastan man borde prova istället? :) Hur som, just nu sitter jag på jobbet så det här inlägget är tidsinställt. Vi hörs mer imorgon! ♥

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *