RED LITTLE BAG

Inlägget är i samarbete med Twinkledealsdsc_8945Som ni nu vet, så får jag en till två gånger i månaden hem MASSA kläder från Zaful, Twinkledeals och Rosegal. Nu har jag fått hem två av fyra paket, som bland annat innehöll den här lilla röda väskan. Jag tänkte att den skulle passa bra till jul. Eller egentligen när som helst haha. Jag är galen i rött, så den kommer att användas flitigt (Den finns även i andra färger för er som är intresserade) :) Slänger in en direktlänk till den här nedanför som vanligt ↓ Hur som, Idag vaknade jag upp med världens huvudvärk och feber. Så jag har i stort sätt sovit bort hela dagen än så länge.. Behöver vila ordentligt nu, då jag ska iväg på julbord med jobbet ikväll. Så vi hörs mer senare ♥picmonkey-image-20// Väska → HÄR ← //

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *