NYÅRSLÖFTEN

untitled-2Eftersom året 2016 var året som jag tog studenten, så har jag ganska höga mål inför 2017. Tänkte att det kanske är kul för er att veta vad mina mål inför det kommande året är? Berätta gärna era mål också! :)

– Flytta hemifrån. Jag och Simon har bestämt oss för att köpa en lägenhet tillsammans. Vårt mål tillsammans är att till sommaren kunna köpa något (om vi hittar något som vi gillar så klart). Och eftersom det är så pass dyrt att köpa en lägenhet nu för tiden, så är det här ett av mina ekonomiska mål just nu. Att helt enkelt fortsätta spara arslet av mig haha! 

flyttahemifran(Sen kan man ju självklart börja spara till alla möbler och inredning man kommer vilja köpa..)

– Resa. Det här året vill jag ut och resa med Simon. Inte någon överdrivet lång resa, utan mer bara komma iväg och se något nytt. Vi planerar att resa iväg en vecka i Maj. Men vart vet jag inte än.. 

– Tänka två gånger innan jag köper något. Alltså det här kanske låter som ett ganska konstigt mål. MEN dom senaste veckorna så har jag i stort sätt bott hemma hos Simon, och idag när jag kom hem till mig och skulle städa mitt rum så insåg jag att jag inte ens använder 80% av mina kläder? Och då har jag två små garderober, en överfull walk in closet och en full klädhängare. Jag har SJUKT mycket kläder som bara ligger. Fatta hur mycket pengar det är? Och att jag ens kan tänka tanken på att köpa nytt när jag verkligen har ALLT redan haha. Det ska jag försöka tänka på i år. Och spara dom pengarna till något vettigt istället.

– Köpa ny bil. Jag blir otroligt driven av att sätta ekonomiska mål haha. Finns verkligen ingen bättre känsla än att faktiskt nå dom, och under tiden till målet känna sig så himla nöjd över pengarna som ligger och växer där på sparkontot. Målet är att helt enkelt köpa en ny bil till nästa vinter (då min nuvarande bil besiktas då igen). Drömmen är en Audi A3.

– Satsa mer på bloggen. Jag vet att jag kan få ut så otroligt mycket av bloggen om jag bara vill och lägger ner tid på den. Och dit vill jag komma igen! Känner att jag har slarvat rejält den senaste tiden och inte gett bloggen den tiden den faktiskt behöver.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *