SÄNGAR

sovainläggDet bästa jag vet är att sova haha. Jag kan i stort sätt somna när som helst, vart som helst. Därför är det väldigt viktigt för mig att faktiskt ha en bra säng. Jag vet att jag förut när jag var mindre hade en alldeles för mjuk madrass som gjorde att jag fick problem med ryggen. Och så ska det absolut inte vara. Utan tvärtom, kroppen ska må bra av att få sömn. Som ni vet vid det här laget så är det dags för mig att flytta hemifrån snart, så jag har faktiskt börjat kolla runt lite på just sängar för att ha lite koll på vad det är jag vill ha i mitt framtida hem. Jag hittade några fina sängar inne hos Sova.se. Jag gillar deras Wonderland sängar. Vad jag förstod så är deras pocketsystem extra bra om du sover på sidan mycket. Vilket jag gör. Jag tycker verkligen att det är värt att investera lite mer pengar i en bättre säng. Då det trots allt är din kropp och sömn det handlar om! Vad känner ni? Är det viktigt för er vad ni sover i för säng?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *