WIDOW COAT

Inlägget är i samarbete med TwinkledealsZaful och Rosegal.
DSC_9263 Jag är helt K-Ä-R i min nya jacka. Det är dock lite tråkigt att nästan alla äger den.. MEN jag känner mig så himla fin i den. Berättelsen bakom hur jag fick tag i den här jackan är faktiskt ganska rolig haha. I tisdags bestämde jag mig nämligen för att äntligen ta och beställa hem jackan (efter att ha velat och kollat på den länge), men när jag sökte efter den på hemsidan så fanns den inte kvar. Alltså den var inte bara slutsåld, utan den hade utgått från sortimentet. Så jag mejlade hemsidan och frågade om dom skulle få in jackan igen, varav dom inte skulle. Så jag började googla efter jackans namn, i hopp om att hitta någon liknande. Då kom jag in på en tjejs blogg, där hon berättade att hon hade köpt jackan (inlägget var från 2015 dock). Såg sen i profilen att hon kom från Eskilstuna, så jag gav det ett försök och skrev till henne via Facebook och frågade helt random om hon inte kunde tänka sig att sälja jackan haha. Och det ville hon! Hon hade knappt använt den och den var som ny i skicket. Så dagen därpå möttes vi upp, och jag fick min jäkla jacka haha. Snacka om lifesaver! Jag är verkligen sådär, vill jag ha något så MÅSTE jag ha det ;) Nog babblat om jackan haha.. Direktlänkar till alla plaggen hittar ni längre ner ↓PicMonkey Image-24 DSC_9280→ Blus HÄR // Solglasögon HÄR // Skor HÄR ←

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *