LIKA GRÅ SOM VÄDRET

IMG_1610Hej hjärtan! <3 Måste börja med att be om ursäkt för alla sponsrade inlägg det senaste. Har legat efter med dom lite, så nu kom alla på en och samma gång. Vet själv att det inte alls är roligt att endast läsa köpta inlägg :) Jag börjar bli lite galen på det här vädret faktiskt. Och att det eventuellt kommer att hålla i sig i en hel vecka till gör mig lite deprimerad haha. Så jag sitter faktiskt just nu och kollar på resor. Jag har gjort en reservation på ett jätte fint hotell i Grekland i Maj. Sen får vi se ikväll om det blir godkänt av Simon (det är hans födelsedagspresent från mig) :) Hoppas på det. Känner att jag behöver ha något att se framemot just nu. Känns som att dagarna bara går och ser exakt likadana ut. Trist! Hoppas allting är bra med er ♥

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *