KLÄDKOD?

kollageBlus_HÄR // Trenchcoat_HÄR // Kjol_HÄR // Klänning_HÄR // Väska_HÄR // Skor_HÄR

Hej hjärtan! Börjar bli lite trött på att be om ursäkt för att det står tomt här.. MEN den här veckan har verkligen varit fullspäckad. Det händer så stora och mycket saker i mitt liv just nu. Ni kommer strax att få veta vad det handlar om :) Mitt i all stress så stressar jag över eventet i Stockholm som jag ska gå på om två veckor haha (när det kommer till outfiten så klart). Frågan är om man ska gå all in och köra på klänning med klackskor. Eller om man bara ska klä upp sig med någon fin blus. Jag gillar verkligen outfiten jag satte ihop i kollaget med den rosa blusen och svarta kjolen till. Men jag vet verkligen inte.. På inbjudan står det att klädkoden är fest. Det kan kanske inte bli för mycket då? Eller vad tror ni haha? Kram! 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *