BLACK BOOTS

Inlägget är i samarbete med Rosegal.com.DSC_9565 PicMonkey Image-33 DSC_9569Det är verkligen KAOS i mitt rum just nu. Allting håller på och rensas och packas ner i flyttlådor. Så jag har inte så mycket plats över till att fota på haha :) Flyttlasset går om exakt sexton dagar. Och då har jag inte ens börjat med min stora garderob än. Åh herre.. Berättar mer om det här i ett annat inlägg :) Hur som, nu var det mina nya skor som jag skulle visa upp. Som vanligt, så har jag fått hem några paket från mina kära samarbetspartners: Twinkledeals, Zaful och Rosegal. Dom här skorna kommer från Rosegal. Dom kom verkligen lägligt nu till slasken och regnet, då jag inte har några vattentäta skor. Jag blir dessutom alltid lika glad över att deras kvalité på skor är grym :) Jag tog mina i storlek 40, och dom passar mig som i vanliga fall har storlek 38-39.

→ Ni hittar skorna HÄR ← 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *