IN PROGRESS

inprogressNU HAR VI FLYTTAT! Och alltså jag är såååå glad. ÄLSKAR vår lägenhet. Just nu är den dock under renovering som ni ser, vi ville inte ha kvar dom svarta fondväggarna så dom håller på och målas vita nu. Annars så är lägenheten i toppskick, och det är inget mer än så som behövs göras med den :) Så just nu lever vi i lite kaos som ni säkert förstår. Det kommer bättre bilder sen när allting är klart! Våran säng som vi har beställt från Mio kommer dessutom på fredag, så just nu sover vi i vår bäddsoffa haha. Ja, ni hör ju själva. Vi behöver komma iordning lite innan jag visar er hela lägenheten :) Men en liten snabb update bara, vi hörs mer när vi kommit iordning! Kram på er! 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *