UPDATE: JAG SKA FLYTTA

Bomberjackan hittar ni HÄR (I samarbete med Zaful)DSC_9633 DSC_9635Hej på er! Som vissa av er säkert förstått när jag har skrivit att jag håller på och packar ner mitt rum så ska jag flytta. Jag och Simon har köpt en lägenhet i Västerås (bor i Eskilstuna nu)!! Som vi flyttar in i om 4 dagar :D Helt galet. Hela den här processen gick så himla fort. Därav har det varit väääldigt mycket nu. Papper som ska skrivas på hit och dit, packning, saker som inhandlas till lägenheten osv.. Det är verkligen otroligt mycket att tänka på när man köper en bostadsrätt :) Men jag tänker att jag berättar mer om det här och visar upp lägenheten i ett annat inlägg. Ville mest bara uppdatera er om vad det är som händer i mitt liv just nu och varför jag är frånvarande här. Kram på er :) 

You may also like

B/G

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *