FRÅN MIN MOBIL

Jag har ju aldrig visat er vårt sovrum. Anledningen till det är för att det inte är klart. Jag vill hänga upp några tavlor ovanför sängen, och köpa finare gardiner. Hittar dock inte gardinerna jag är ute efter (puderrosa sammetsgardiner).. Men herregud vad vår säng är skön. Jag sover bokstavligt talat som en kung i den. Älskar mornarna i min gosiga morgonrock med en kopp kaffe <3

Häromdan när jag och Maria var ute och dansade (vi dansade oavbrutet i timmar haha). Ser ni hur fin takvåningen på nattklubben Publik är? Såå mysig. Den högra bilden är tagen direkt efter mitt frisörbesök för några veckor sen, ÄLSKAR mitt hår just nu <3

Från en lång promenad i fina Västerås med Simon och hans familj. Hamnen här i Västerås är sååå fin!

Blommor <3 Dom vänstra är från morsdag. Och den ni ser till höger köpte jag hem idag till vår lilla lägenhet. Jag vill egentligen köpa hem en stor kaktus, men hittar ingen som jag vill ha. Så den här palmen får duga så länge :)

Några snabba bilder som jag tagit under dom senaste veckorna. Hoppas ni gillar den här typen av inlägg! 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *