MACBOOK SKIN

Inlägget är i samarbete med Caseapp Snacka om att min dator är redo för sommaren nu haha. Hur fin? Jag sa ju att jag är helt besatt av monstera blomman ;) Självklart så kommer mitt skin från Caseapp. Jag har dock designat bilden själv i Photoshop :) Jag har nog köpt mina skin till datorn från Caseapp i säkert 3-4 år nu. Och jag är verkligen alltid lika nöjd när det kommer till kvalitén och färgerna. Och hur kul är det inte att man kan designa sina egna skal till både datorn och mobilen? Jag älskar det! :) Så självklart så har jag en rabattkod till er, som ger er 20% rabatt på ett köp. Ange koden: ANNIZ20 i kassan :) Jag kommer även att tävla ut ett presenkort hos Caseapp under veckan.. Så håll utkik ;) 

You may also like

2 Comments

  1. Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja köpa exakt detta skin till min kompis som fyller år (hon verkligen älskar monstera blommor), du har inte lust att dela med dig eller ordna en liknande? 😃😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *