1 JUNI

Det tog ett tag innan jag fick in en växt i lägenheten ;) Jag är egentligen sugen på en stor kaktus, men känner att jag får unna mig en i sommar istället (hittar inga fina för den delen heller). Så det fick bli den här palmen från Plantaget så länge :) Tänker att vi kan ställa ut den på uteplatsen sen när vi fått in kaktusen. Krukan köpte jag inne på den nya butiken Eko som precis har öppnat här i Västerås :) Vad tycker ni? Jag gillar att det blir en helt annan känsla i rummet så fort man får in lite grönt!

1 Juni idag. Blandade känslor kring det haha. Jag vaknade upp till 7 grader och frös på vägen till jobbet, så vädret hade gärna fått vara lite bättre. Och jag känner typ att jag inte är redo för sommaren än. Jag har liksom inte hunnit planerat in något eftersom den alltid känts så himla långt bort.. Men nu är den här och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra. Aja, det visar sig väl. Jag vet i alla fall att jag ska jobba haha. Kram!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *