MIN VECKA

Heeeej på er! Tusen förlåt för den sämsta uppdateringen. Midsommarhelgen flög förbi, sen började jobbveckan och nu ligger jag hemma sjuk. Jag har knappt tagit några bilder med min mobil från veckan heller, men tänkte att jag lägger in dom få jag tagit i ett inlägg nu. Hoppas allting är bra med er, vi hörs mer när jag mår bättre! ♥

Jag åkte till Eskilstuna i Onsdags för att äta middag med Maria och catcha up lite. Alltid lika härligt <3 Vi åt på Gränden, jag tog en Oxfilepizza och Maria tog deras “hållkäften” burgare. Dock började jag må väldigt dåligt på kvällen när jag kom hem. Så i torsdags vaknade jag upp med halsont och feber. Inte lika härligt.. 

Det här är den enda bilden jag tog på midsommar. Vi firade den hemma hos en kompis som fyllde 20 år. Jag hade en riktigt rolig kväll! Vad gjorde ni under midsommar? :) 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *