MORBERG

Jag kom på att det kanske kan vara roligt för vissa att se vad jag köper till lägenheten också? Och inte bara vad jag köper för kläder eller skor haha. Jag tycker faktiskt att inredning är riktigt kul. Så jag tänkte lägga till en inredningskategori här på bloggen :) För några veckor sen så fick vi ett presentkort på Cervera som inflyttningspresent av några kompisar. Så vi passade på att köpa en ny stekpanna (vilket var behövligt). Vi har några saker från Morberg sen innan, så den här stekpannan passade bra in i vårt kök ;) Detaljerna på handtaget var dessutom jätte fina (om man nu kan tycka att en stekpanna är fin? haha). Skärbrädan ni ser på bilderna kommer också från Morberg och är köpt på Cervera också :)

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *