1 JULI

Nu har vi börjat få iordning i vår inglasade uteplats (vi har en som inte är inglasad också) :) Vi har köpt utemöbler, citronträd, grill och nu senast en partykyl (till Simons öl haha). Vi har lagt ner mer pengar på vår uteplats än vad vi har gjort på våra möbler i lägenheten haha.. Det finns dock en sak kvar att köpa till båda uteplatserna, NYA GOLVPLATTOR. Jag avskyr dom vita plastplattorna som ligger nu. Det var nästan på gränsen att jag inte ville visa er uteplatserna innan vi har bytt dom. Stör mig otroligt mycket på dom :(  Simon vill ha nya plattor med ans jag vill lägga matta. Så vi får ta tag i den saken när vi kommit överens hehe ;) Hur som, idag är jag själv hemma så jag har laddat upp med vattenmelon, körsbär och jordgubbar. Jag ska bara ha en riktig ta hand om mig själv kväll ikväll. Det behövs ibland det med :) Hoppas ni får en fin lördagskväll <3

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *