CHILLBEAN

Den här rosa korven har jag fått hem i samarbete med Chillbean ;) Den är otroligt skön att slappa i. Tog dom här bilderna idag till samarbetet på Instagram, men tänkte att jag kunde slänga upp dom här också för att visa er vårt nya golv på uteplatsen. Förut låg det svart/vita rutor i plast. Tycker det blev mycket fräschare med trä plattor :) Eller vad tycker ni? Tänkte slänga ihop ett inlägg med bilder från mobilen efter det här, och berätta vad som har hänt under den senaste tiden ;) Vet att jag suger på att blogga under sommaren.. Antar att det blir så när man har semester ♥

You may also like

2 Comments

  1. Åh, du vet möjligtvis inte vart “träväggen” är ifrån, alltså insynsskyddet eller vad man ska säga?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *