MONOI

Inlägget är i samarbete med Yves Rocher och Boostified  Kolla vad jag fått hem från Yves Rocher! Egentligen är dom här produkterna till ett samarbete jag håller på Instagram, men jag blev verkligen HELT KÄR i dom så jag ville visa er dom här också. Serien heter “monoi” och kan ha, utan att överdriva den godaste doften jag någonsin luktat på. Det är liksom som en blandning mellan hav, sol, blommor och solkräm haha. Vet verkligen inte hur jag ska beskriva den, men det här kommer verkligen bli mina nya sommar favoriter. Kommer definitivt köpa nya när dom tar slut! ♥

Såg dessutom att det just nu är rea på produkterna (på Yves Rocher hemsida), så passa på! Pssst.. Jag kommer att tävla ut produkterna på min Instagram inom kort, så håll utkik där om ni är sugna på att vinna dom (aannis heter jag där). 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *