SEMESTER

Hallåååå! Man skulle nästan kunna tro att jag har glömt bort att jag äger en blogg. Men nej, jag har faktiskt jobbat otroligt mycket nu senaste tiden och bara verkligen inte haft något att uppdatera med. Men nu har jag tid för bloggen igen. Igår var det nämligen min tur att ta semester. Och det känns typ… konstigt haha? Jag började ju jobba redan i Maj förra året, och tog studenten i Juni. Så jag har liksom aldrig haft en “riktig” semester sen jag slutade skolan. Men nu har jag TRE hela veckor som jag bara inte ska göra något på? Känner mig nästan lite stressad över det haha. Men jag ska nog överleva dom här tre veckorna ;) Jag hoppas verkligen att jag får tillbaka lite inspiration till att blogga och fota lite nu när jag har all tid i världen. Så länge får jag bjuda på två bilder från min frukost imorse. Är ni förvånade över bananplättarna? 
En kopp kaffe i min nya mugg från Höganäs. Och självklart lite plättar på min nya (fotovänliga) tallrik från Indiska. Ja, vissa saker köper jag bara för att få till fina bilder till Instagram och bloggen haha. Godnatt på er! 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *