FAUX FUR

Mina nya skor <3 (Den blåa pälsjackan kommer från Nelly, men den ska jag skicka tillbaka då jag inte diggade färgen så mycket). Hösten är här, dvs den roligaste årstiden när det kommer till kläder. Dock den tråkigaste årstiden när det kommer till väder. Som pricken över i:et angående att jag redan tappat all inspiration och kreativitet när det kommer till allt, så ligger jag i sängen med feber just nu. Det sista jag vill just nu. ♥

You may also like

3 Comments

  1. I have noticed you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you can earn extra bucks every month because you’ve got
    hi quality content. If you want to know how to make extra $$$, search for: Mrdalekjd methods for
    $$$

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *