22 OKTOBER

(sååå fint en morgon när jag cyklade hem från jobbet <3) 

Hej på er! Jag får sån ångest över att ens kolla in på min egna blogg just nu. Det ekar tomt här. Och det suger verkligen eftersom jag älskar att blogga. Jag fotar säkert något varje dag som jag tänker “ja, det här kan jag blogga om”, sen när jag ska sätta mig och redigera bilderna så blir jag inte nöjd. Och att lägga upp något halvdant vill jag verkligen inte. När det blir så 9 av 10 gånger som jag tar upp kameran så känns det inte jätte roligt längre. Så jag tänker inte tvinga fram något halvdant inlägg, det får helt enkelt komma när kreativitet är tillbaka. Dessutom jobbar jag SJUKT mycket just nu. Idag har varit min enda lediga dag under hela den här veckan, och den väljer jag så klart att spendera med Simon då vi knappt sett varandra den här veckan. Och ja, jag vet att det blir mycket såna här inlägg där jag förklarar mig hela tiden. Men jag känner mig typ skyldig till det eftersom jag bloggat i så många år. Bloggen är liksom en del av mig typ haha. Men jaja, jag uppdaterar när jag känner för det helt enkelt. Det får gå i perioder :) Dessutom så har ni MASSA inlägg att se framemot i december när jag är i Thailand. Där om något kommer jag ha saker att uppdatera med ;) Kram på er!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *