THAILAND ÖVER JUL

Om ni har läst mina tidigare inlägg så har ni säkert inte missat mitt tjat om Thailand resan vi ska göra i december. Och nu när det börjar närma sig (si så där exakt 48 dagar kvar), så tänkte jag berätta lite mer om resan som jag lovat…
Vi kommer börja vår 2,5 veckors semester i Bangkok. Anledningen till att vi överhuvudtaget gör den här resan just nu är för att vi ska på ett bröllop i Bangkok. Så i Bangkok kommer vi att vara i 2-3 dagar max. För shopping och bröllopet :) Sen kommer vi att åka runt. Några ställen som jag vet att vi säkert kommer att besöka än så länge är…

Phuket är ett av ställena. Om jag ska vara ärlig, så har jag verkligen inte koll på Thailand överhuvudtaget. Vi åker dock med personer som har bättre koll (så dem får vägleda oss lite hehe). Men jag har ju sett bilder och filmer från Phuket och alltså wow. Jag tror inte ens att jag har förstått att jag faktiskt ska få besöka dem här ställena. Ett annat ställe som jag vet säkert att vi kommer att besöka är.. 

Krabi. Alltså det första jag tänker på är hur magiska stränderna ser ut? Tänk er att vi kommer att fira jul och nyår på såna här magiska ställen. Snacka om att det här kommer bli en resa för livet. Och vi kan ju bara snacka om hur goals mitt Instagram flöde kommer bli?! Haha. Ser verkligen framemot att ligga med en kokosnöt drink på en vit strand på självaste julafton ;)

Som ni märker så har jag verkligen INGEN koll på vad man inte får missa när man är i Thailand. Så har ni några tips så får ni gärna skriva dem till mig! Just nu ser jag verkligen bara framemot att få komma iväg. Det har varit så himla mycket för mig med allt den senaste tiden. Och jag mår väll inte så jätte bra för tillfället. Det känns liksom som att livet går åt fel riktning. Så den här resan är otroligt viktig för mig just nu <3 Och för mig som bara har varit på all inklusive semester med mamma och pappa till Turkiet och Grekland känns den här resan otroligt spännande. Så har ni några tips på vad man bör och inte bör göra i Thailand så är ni varmt välkomna att lämna dem! :)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *