PATTYA √

Jag får typ ångest av att se alla bilder från Thailand så här i efterhand.. Men tänkte försöka sammanfatta resan lite kort med bilder från alla ställen som vi besökte. Tänker att det kan vara roligt att se tillbaka på sen :) Efter en 9 timmars flygresa med en mellanlandning i Finland, så tog vi en taxi direkt till Pattya. Pattya är känt för att vara ett fest ställe och väldigt “smutsigt”. Jag kan hålla med om att det inte var super fräsch på gatorna, men annars så var Pattya det stället vi hade bäst väder på. Det var sååå varmt där. Så här tog vi det mest lugnt.. Solade, badade och besökte några shoppingcenter på kvällarna. Vi åkte sen vidare till Bangkok efter 4 dagar i Pattya.. 

(Pattya och Bangkok är dem ställena jag har fotat minst på. Det kommer bättre och fler bilder på dem andra ställena!!) 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *