KRABI (HEJ IGEN!!)

Efter bröllopet så valde vi att ta flyget till Krabi..
Och här hamnade vi. På ett hotell som låg mitt ute i ingenstans. Så här i efterhand så ångrar jag att vi var på Krabi så länge, jag tror att vi stannade där i 7 dagar..  Vi utnyttjade 3 dagar till att boka in oss på olika turer. Vi åkte båt i 2 dagar till massa olika öar (Phi Phi island och Monkey island är dem enda jag kommer ihåg såhär i efterhand) och 1 dag hade jag och Simon bokat in en tur som tog oss till ett vattenfall, ett tempel och att se elefanter. Det tråkiga med dem här öarna var att det var EXTREMT mycket folk på alla (speciellt på populära Phi Phi island), vilket gjorde det svårt att få till några fina bilder överhuvudtaget.. Jag och min lilla rosa vattentäta väska som vi köpte på marknaden just för båtturerna. Kan vi prata om min bränna? Saknar den här resan något oändligt kan jag ju säga.. 

HEJ IGEN!! Vart ska jag börja?? Jag har inte bloggat eller knappt uppdaterat min Instagram på nu snart 2 månader. Vad händer undrar ni nu säkert? Efter Thailand så började jag må dåligt och hade noll energi, jag kallsvettas och blev yr så fort jag reste mig upp i stort sätt, jag gick ner massa i vikt trots att jag åt mer än vanligt (Thailand hade ingen god mat, så jag njöt verkligen av svensk mat när jag kom hem), jag mådde konstant illa och kunde spy efter frukosten helt utan anledning. Jag började även då märka av att min puls och hjärta gick otroligt snabbt när jag ansträngde kroppen det minsta. Jag sökte självklart hjälp hos vårdcentralen, och fick där lämna prover och ta EKG. Jag fick veta att jag har problem med min sköldkörtel (hypotyreos mer exakt) och fick medicin utskriven. Sen dess har jag varit på sjukhuset var tredje vecka och lämnat prover för att se om det blir bättre. Det har egentligen inte blivit bättre alls, jag är fortfarande sjuk. Men jag har lite mer energi nu.

MEN mitt i allt tråkiga, så fick jag ett nytt jobb. Jag jobbar numera med sociala medier!! Och alltså jag trivs sååå himla bra. Jag har skit härliga kollegor, och jag verkligen älskar att gå till jobbet. Efter att ha jobbat på ett och samma ställe sen jag tog studenten och i ett yrke jag egentligen inte trivts i, så var verkligen det här nya jobbet välbehövligt! Min roll i företaget kallas för influencer coordinator, och jag tar hand om företagets collab mejl, samt letar efter nya samarbetspartners. Jag kan berätta mer om jobbet i ett annat inlägg om ni vill?

Hur som helst så är det här är anledningen till varför jag inte har varit aktiv på mina sociala medier. Det har dock varit en välbehövlig pause. Trots att jag inte är frisk än, så känner jag att jag är redo att börja blogga igen! Vi hörs snart igen! ♥

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *