HON DANSAR VIDARE I LIVET

Inlägget är i samarbete med Chiquelle  Hur fin är inte min nya tröja från Chiquelle? Älskar färgen på den! Med rabattkoden: HEYSPRING15 får ni 15% hos chiquelle.se. Passa på att fylla på vårgarderoben :)

________________________

Hur mår ni hjärtan? Jag börjar må bättre efter allt kaos med min sköldkörtel. Mamma har dessutom bokat tid hos en privatläkare imorgon, så förhoppningvis får jag lite mer svar efter det :) Jag jobbar annars bara på som vanligt, efter jobbet går jag oftast bara hem och lagar middag, sen däckar jag strax därefter haha :) Jag gillar det dock. Vardagarna liksom flyger förbi, och sen har jag alltid saker att se framemot på helgerna ;) Ta hand om er, så hörs vi när vi hörs ♥

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *